Συνθήκες υγιεινής

Στο χώρο του ιατρείου εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά μέτρα υγιεινής όπως αυτά καθορίζονται από τον OSHA (organization of sanitation and hygiene of America)

Υψηλή Τεχνολογία

Η υιοθέτηση και η χρήση των πλέον εξελιγμένων τεχνολογικών μέσων είναι ο κανόνας που ακολουθούμε όλα τα χρόνια λειτουργίας μας, με στόχο οι μοναδικές αυτές δυνατότητες της τεχνολογίας να προσφέρουν τα μεγαλύτερα οφέλη στους ασθενείς μας. Έχοντας ως σταθερή προτεραιότητα τη διασφάλιση του υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών πρωτοπορούμε και καινοτομούμε τόσο σε επίπεδο υποδομής όσο και οργάνωσης.

Τεχνολογία

Ψηφιακές ακτινογραφίες: Έχει σημαντικά λιγότερη ακτινοβολία και δυνατότητα αποθήκευσης-επεξεργασίας στον υπολογιστή.

Ηλεκτρονική αναισθησία: Είναι εντελώς ανώδυνη, μιας και η ροή του αναισθητικού γίνεται ηλεκτρονικά.

Αποστείρωση με αυτόκαυστο: Τα εργαλεία διατηρούνται αποστειρωμένα σε σακουλάκια μέχρι να ανοιχθούν και χρησιμοποιηθούν. Ελάχιστα επεμβατική οδοντιατρική με ηλεκτρονικές χειρολαβές: είναι πιο αθόρυβες, έχουν διπλάσια ροπή και έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια στην ικανότητα της κοπής οδοντικής ουσίας.

Χρήση laser: έχει πολλές εφαρμογές (λεύκανση, αντισηψία, χειρισμός μαλακών ιστών κτλ) Εφαρμογές όζοντος: έχει πολλές εφαρμογές και μας δίνει κάτι παραπάνω σε σχέση με άλλες μεθόδους (αντισηψία, θεραπεία περιοδοντίτιδας, άφθας κτλ)

Μέτρηση οδοντικών δυνάμεων ηλεκτρονικά: είναι το μόνο σύστημα με την ικανότητα της μέτρησης των οδοντικών μασητικών δυνάμεων, που γίνεται σε σχέση με το χρόνο. Ο ασθενής δαγκώνει πάνω σε ένα πολύ λεπτό αισθητήρα και οι πιέσεις μεταφέρονται στον υπολογιστή ο οποίος αναλύει τα στοιχεία. Με τη βοήθεια του T-Scan μπορούμε με ακρίβεια να τελειοποιούμε τη σύγκλειση και να είμαστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας.

Trios 3 shape – intraoral scanner: Νέο υπέρσυγχρονο σύστημα για ψηφιακό 3d αποτύπωμα το οποίο επισπεύδει τη διάγνωση και προσφέρει υψηλή ακρίβεια. Με τη βοήθεια του Trios 3 shape επιλέγουμε στοχευμένες θεραπείες για τον ασθενή και προσφέρουμε ολική λύση. Μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία Trios 3 shape στο https://www.3shape.com/ .

Σοδοβολή: Άτομα που καπνίζουν πολύ και πίνουν πολλούς καφέδες συσσωρεύουν χρωστικές στα δόντια, που απομακρύνονται πολύ δύσκολα. Με τη βοήθεια της σοδοβολής η απομάκρυνση των χρωστικών γίνεται πιο εύκολα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ψηφιακή φωτογραφία: Έχει πολύ υψηλή ανάλυση και μπορούμε να την επεξεργαστούμε και αποθηκεύσουμε. Χρησιμοποιούνται για το σχέδιο θεραπείας, για επιμόρφωση του ασθενή, για να δείξουμε αλλαγές στο χαμόγελο κτλ.

Ενδοστοματική κάμερα: Είναι ένα καλό εργαλείο που μπορεί να δείξει στον ασθενή τα προβλήματα που έχει στο στόμα. Μπορούμε να έχουμε φωτογραφίες πριν και μετά τη θεραπεία, τις οποίες αποθηκεύουμε στον υπολογιστή.

Χρήση μεγέθυνσης στην εργασία: Στο ιατρείο μας όλες οι οδοντοθεραπείες γίνονται με τη βοήθεια μεγέθυνσης (από 2,5-6,5 φορές).

Εύκολα και γρήγορα σφραγίσματα με το SonicFill: SonicFill is the only easy to use, sonic-activated, bulk fill dental composite system for posterior restorations that requires no additional capping layer. Proprietary sonic activation enables a rapid flow of composite into the cavity for effortless placement and superior adaptation. It’s that fast, easy and effective – greatly reducing procedure time. Now you can go from placement to a polished restoration in less than 3 minutes on cavities up to 5 mm in depth.

Proface – Innovative caries detection: Proface provides a clinical aid in the detection of bacterially infected hard tooth tissue, particularly infected dentin. This way, caries excavation is more reliable than with traditional tools (probing the hardness, application of staining agents). The traditional tools only indirectly permit a conclusion on the bacterial infection of dentin. By contrast, the Proface light probe, together with the diagnostic goggles, form a tool which can be used to directly visualize the remaining bacterially infected dentin (referred to below as residual caries) at any time and to evaluate the success of the caries excavation.

Τεχνικές:

6 Month Smiles: Αόρατα σιδεράκια για ορθοδοντική θεραπεία σε μπροστινά και πίσω δόντια. Η διάρκεια της θεραπείας είναι μικρή και τα αποτελέσματα εντυπωσιακά. Μάθετε περισσότερα για τη μέθοδο 6 Month Smiles

Inman Aligner: Επαναστατική τεχνική που στοχεύει στα μπροστινά δόντια και δίνει το τέλειο χαμόγελο. Είναι γρήγορη και διακριτική. Μάθετε περισσότερα για τη μέθοδο Inman Aligner

Clear Aligner: Αόρατοι νάρθηκες που παρασκευάζονται αποκλειστικά για τα δόντια σας, αντιμετωπίζουν πληθώρα ορθοδοντικών προβλημάτων. Μάθετε περισσότερα για τη μέθοδο Clear Aligner

Η πρώτη σας επίσκεψη

Η πρώτη σας επίσκεψη είναι πολύ σημαντική και διαρκεί από 30-60 λεπτά. Στην αρχή καταχωρούνται τα προσωπικά σας στοιχεία, ένα ιατρικό καθώς και ένα οδοντιατρικό ιστορικό. Στη συνέχεια γίνεται μια λεπτομερής εξέταση και καταγραφή στους υπολογιστές μας των δοντιών, των ούλων σας, και των οδοντικών εργασιών που υπάρχουν στο στόμα σας. Επίσης, γίνεται ακτινογραφικός έλεγχος με ψηφιακή ακτινογραφία (έχει σημαντικά λιγότερη ακτινοβολία και δυνατότητα αποθήκευσης – επεξεργασίας στον υπολογιστή).

Αν είναι απαραίτητη η αξονική τομογραφία θα παραπεμφθείτε σε κοντινό ακτινολογικό εργαστήριο. Τέλος, θα γίνουν αρκετές ψηφιακές φωτογραφίες του στόματός σας, του χαμόγελου και του προσώπου σας αν είναι απαραίτητο.

Σε πολύπλοκα περιστατικά κάνουμε και αποτυπώματα ώστε να φτιαχτούν γύψινα εκμαγεία (αντίγραφα των δοντιών σας), και προγραμματίζουμε ένα δεύτερο ραντεβού. Στο επόμενο ραντεβού θα σας προτείνουμε το ιδανικό σχέδιο θεραπείας καθώς και όλα τα εναλλακτικά σχέδια θεραπείας που μπορούμε να ακολουθήσουμε. Θα σας αναλύσουμε πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα καθώς και το κόστος με προσέγγιση +/- 10%.

Στο ιατρείο ακολουθείται η τακτική των ραντεβού προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος αναμονής των ασθενών μας. Η τήρηση των ραντεβού από την πλευρά κάθε ασθενούς αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή λειτουργία του ιατρείου αλλά και το σεβασμό του χρόνου των επόμενων ασθενών.

Σε περίπτωση ακύρωσης κάποιου ραντεβού θα πρέπει να μας ενημερώσετε 48 ώρες νωρίτερα.

Συμπληρώστε τις παρακάτω φόρμες πριν την επίσκεψή σας

links Ιατρικό ιστορικό | Οδοντιατρικό ιστορικό | Προσωπικά στοιχεία που σχετίζονται με την οδοντιατρική θεραπεία

Το ιατρείο μας δέχεται μόνο με προγραμματισμένες επισκέψεις

Δευτέρα και Τετάρτη 13:00-21:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-18:00

Επικοινωνία

Γρηγορίου Λαμπράκη 6, 16674, Γλυφάδα

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 8947848

Δευτέρα – Τετάρτη 13:00 – 21:00 και Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:00 – 18:00
ή να μας στείλετε email στο info@pyrgakis.com

[ninja_form id=1]

[ninja_form id=2]