Νέα τεχνολογία που επιταχύνει την οδοντιατρική θεραπεία

Οι περισσότεροι θέλουν να κάθονται όσο το δυνατόν λιγότερο στην οδοντιατρική καρέκλα. Με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας μπορούμε όχι μόνο να πετύχουμε ανώδυνες θεραπείες, αλλά και να μειώσουμε τους χρόνους τους δραματικά.

Το SonicFill είναι μια νέα τεχνολογία που έχω ενσωματώσει στο ιατρείο έτσι ώστε να δημιουργώ άψογες εμφράξεις σύνθετης ρητίνης. Οι εμφράξεις σύνθετης ρητίνης στα πίσω δόντια είναι αρκετά χρονοβόρες γιατί η ρητίνη πρέπει να τοποθετείται σε μικρά στρώματα και κάθε στρώμα να φωτο-πολυμερίζεται. Ο φωτοπολυμερισμός σκληραίνει τη ρητίνη. Αν η τοποθέτηση της ρητίνης δε γίνει σε μικρά στρώματα, τότε μπορεί να δημιουργηθούν κάποια κενά ανάμεσα στο υλικό. Η ύπαρξη κενών στο υλικό μπορεί να οδηγήσει σε πολλά προβλήματα: ευαισθησία του δοντιού, δευτερογενή τερηδόνα, κλπ.

Το SonicFill χρησιμοποιεί μια καινοτόμο τεχνολογία και κατανέμει το υλικό, το οποίο προσαρμόζεται τέλεια στη κοιλότητα. Η τοποθέτηση σε στρώματα δεν είναι απαραίτητη, και δεν έχουμε φόβο να δημιουργηθούν κενά.

Μια έμφραξη που γίνεται σε 20 λεπτά, με το SonicFill ολοκληρώνεται σε 2-3 λεπτά και μάλιστα με ανώτερα αποτελέσματα σε σύγκριση με το κλασικό τρόπο.

Δρ. Νικόλαος Πυργάκης
Η τεχνολογία αιχμής είναι μέρος της φιλοσοφίας μας.

Μάθετε περισσότερα για τη φιλοσοφία του ιατρείου
Μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιούμε
Δείτε περιστατικά έμφραξης ρητίνης (στα πίσω δόντια)

0 comments on “Νέα τεχνολογία που επιταχύνει την οδοντιατρική θεραπεία

Comments are closed.