Νικόλαος ΠυργάκηςΠροσθετολόγος – Οδοντίατρος

Πάντα προσπαθούμε για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, καθώς και για την σωστή ενημέρωση του ασθενή.

Master Προσθετικής στο Kings Hospital of London, μεταπτυχιακές σπουδές στην αισθητική οδοντιατρική στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (New York University) και στην Βραζιλία (Fahl center Curitiba). Διατέλεσε επιστημονικός συνεργάτης Πανεπιστημίου Αθηνών, στην κλινική της Προσθετικής.

Μέλος Ελληνικής, Αμερικανικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής, και άλλων επιστημονικών φορέων. Συμμετέχει σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια, και σεμινάρια με σκοπό τη συνεχή επιμόρφωσή του. Επίσης έχει συμμετοχή σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες όπου εκπαιδεύει οδοντιάτρους ως προς τη προσθετική αποκατάσταση των εμφυτευμάτων και την αισθητική οδοντιατρική.

Έχει εκπαιδευθεί σε μερικά από τα κορυφαία οδοντιατρεία στον κόσμο, και έχει τις γνώσεις και τα προσόντα για να ανταποκριθεί στις πιο προηγμένες τεχνικές. Έχει ολοκληρώσει τον μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών της Ακαδημίας του Dawson και είναι πρωτοπόρος για την Ελλάδα, στις παρακάτω τεχνικές: inman aligner, 6 month smiles, και clear aligners. Επιπλέον, έχει εκπαιδευθεί στο University of Kentucky,πάνω σε διαταραχές κροταφογναθικής άρθρωσεις, στοματογναθικό πόνο και διαταραχές ύπνου.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Γλυφάδα, Γρ. Λαμπράκη 6, με εξειδίκευση στην επανορθωτική και αισθητική οδοντιατρική.

«Η ζωή είναι ένα δώρο της φύσης, η ποιότητα της ζωής είναι ένα δώρο της σοφίας.»

– Αριστοτέλης

Πάντα προσπαθούμε για την παροχή υπηρεσιών πολύ υψηλής ποιότητας. Ακολουθούμε το kaizen.

Είναι μια ιαπωνική πρακτική που σημαίνει βήμα-βήμα βελτίωση, η οποία υποστηρίζει τη φιλοσοφία ότι οι μικρές αλλαγές φέρνουν τις μεγάλες. Θέλουμε και προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Η αγάπη και το πάθος για αυτό που κάνουμε από τότε που ξεκινήσαμε, είναι το κλειδί για την επιτυχία μας και αυτό που μας παρακινεί να αναζητούμε διαρκώς την ανανέωση και την βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε, για να ικανοποιούμε τις δικές σας ανάγκες.

Τι είναι ο προσθετολόγος

Η προσθετική είναι μια εξειδίκευση της οδοντιατρικής και ασχολείται με την αποκατάσταση της έλλειψης ενός, περισσότερων, ή και όλων των δοντιών στο στόμα. Οι προσθέσεις που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι στεφάνες, οι γέφυρες, οι οδοντοστοιχίες, και τα εμφυτεύματα.

Ο προσθετολόγος ασχολείται επίσης με την αποκατάσταση των δοντιών που έχουν υποστεί τερηδόνα, χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως τα επένθετα και οι εμφράξεις. Η βαθιά γνώση των κινήσεων της γνάθου και του τρόπου που τα δόντια επηρεάζουν αυτές τις κινήσεις επιτρέπει την σωστή αποκατάσταση του στόματος. Οι γνώσεις του προσθετολόγου εξασφαλίζουν κατά τον καλύτερο τρόπο την μακροβιότητα των προσθετικών εργασιών ενώ παράλληλα προασπίζουν την υγεία των δοντιών και των ούλων.

Πιστεύουμε στην εξειδίκευση χωρίς να χάνουμε τη σφαιρική μας σκέψη- εξετάζουμε το στοματο-γναθικό σύστημα σαν ολότητα και τα δόντια σαν μέρος αυτού του συστήματος!

Αισθητική οδοντιατρική

Η αισθητική οδοντιατρική είναι ο κλάδος της οδοντιατρικής που ασχολείται με το ωραίο.

Τα επιτεύγματά της είναι εντυπωσιακά και έχουν σαν στόχο την ανάδειξη του χαμόγελου. Τα δόντια μαζί με τα ούλα συνθέτουν στοιχεία μέσα σε ένα πλαίσιο ελεύθερων κινούμενων μυών και χειλιών. Με τη βοήθεια της αισθητικής οδοντιατρικής δημιουργείται μια αρμονική σύνθεση, ισορροπία του προσώπου και ένα χαμόγελο που προσδίδει γοητεία.

Επικοινωνία

Γρηγορίου Λαμπράκη 6, 16674, Γλυφάδα

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 8947848

Δευτέρα – Τετάρτη 13:00 – 21:00 και Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:00 – 18:00
ή να μας στείλετε email στο info@pyrgakis.com

[ninja_form id=1]

[ninja_form id=2]